Aweta kiest voor Vandeez

Aweta kiest voor Vandeez

Eind 2018 gaf Aweta de ‘go’ voor de samenwerking in 2019. Aweta is wereldwijd marktleider in sorting technology.

Lees meer...
Vandeez als Google Partner

Vandeez als Google Partner

Sinds 2016 is Vandeez gecertificeerd Google Partner. Klinkt als een mooie titel, maar wat houdt het eigenlijk in? Je mag je bedrijf Google Partner noemen wanneer je als online marketingbureau beschikt over gecertificeerde specialisten getraind door Google. Een titel met veel waarde voor ons maar ook voor onze klanten. Meer weten over hoe wij partner zijn geworden en waarom dit zo belangrijk is? Je leest het hier. 

Lees meer...
Vandeez als Google Partner

Vandeez promoot de gerbera

Één stichting, 40 telers, 195 hectare en 100% vertrouwen. Afgelopen oktober hebben de telers van Gerbera Nederland de ‘go’ gegeven op het marketingplan wat Vandeez in nauwe samenwerking met de promotiecommissie van Coloured by Gerbera ontwikkelde. Het marketingplan omvat de strategie, doelstellingen en middelen voor de periode 2019-2022. De focus ligt op promotie in Nederland en Duitsland met als voornaamste doel het creëren van awareness rondom de gerbera. 

Lees meer...
Nieuwe videogadget: Gimbal

Nieuwe videogadget: Gimbal

Bij Vandeez zijn we van vele markten thuis, zo maken we ook regelmatig video’s voor onze klanten. Om de kwaliteit van onze video’s nog beter te maken hebben we een nieuw gadget aangeschaft. Maak kennis met: de Gimbal. Naast een leuk nieuw speeltje voor ons, een gadget waarmee we de toegevoegde waarde voor onze klanten vergroten.  

Lees meer...
8 keer Pinterest tips

8 x dit moet je weten voor een succesvol Pinterest account

Heb jij altijd gedacht dat Pinterest het zoveelste social media platform is? Dan vergis je je, Pinterest dient namelijk vooral als zoekmachine. Een feit dat Pinterest interessanter maakt dan je zou denken. We leggen uit wat je moet weten om een succesvol Pinterest account te creëren voor jouw bedrijf. Lees verder of download direct alle tips.

Lees meer...
10 Instagram tips

10 tips om het Instagram account van jouw bedrijf tot een succes te maken

Als bedrijf kom je er tegenwoordig bijna niet meer onderuit: Instagram. Echter zijn er veel bedrijven die niet goed weten hoe ze met dit social media kanaal om moeten gaan. Wij geven 10 tips om het Instagram account van jouw bedrijf tot een succes te maken. Lees verder of download direct alle tips. 

Lees meer...
15 AdWords tips

15 tips voor een succesvol Google Ads avontuur

Iedereen kent ze wel. De advertenties van Google Ads in de Google zoekmachine. Google Ads? Bedoel je niet Google AdWords? Nee, Google heeft op 27 juni 2018 Google Ads geïntroduceerd als de vernieuwde en verbeterde Google AdWords. Wij gaan met onze tijd mee, dus hanteren in dit artikel de naam Google Ads. Wat de naam ook is, adverteren op Google blijft een goede en snelle manier om bovenaan in de Google-zoekmachine te komen en hiermee meer rendement voor je website te realiseren. 

Lees meer...
8 tips voor een goede contentstrategie

8 tips voor een goede contentstrategie

In de overvloed aan informatie wil je je doelgroep niet lukraak bedelven onder content. Je wilt waardevolle content delen die je klanten verder helpt en tegelijkertijd bijdraagt aan jouw doelen. Het start met een contentstrategie. Maar hoe maak je een optimale contentstrategie? Wij geven 8 tips.

Lees meer...
WhatsApp Business-app

WhatsApp Business-app

De geruchten gingen de laatste maanden al dat WhatsApp met een zakelijke variant zou komen. Vorige week is dit dan ook werkelijkheid geworden.

Lees meer...
Beeldoverzicht 2017

Beeldoverzicht 2017

Bekijk het resultaat van succesvolle campagnes, creatieve ontwerpen en intensieve online merkbouw.

Kijk je mee?

Lees meer...

Vandeez strooit online met gerbera's voor Sint

Het zal je niet ontgaan zijn dat zaterdag 18 november de Sint weer in ons land is aangekomen. De landelijke intocht van Sinterklaas is het grootste kinderevenement van Nederland en vond dit jaar plaats in Dokkum. Onze opdrachtgever Coloured by Gerbera heeft de intocht voor het derde jaar opgefleurd met prachtige gerbera's en geeft dit oerhollandse feest hiermee een extra feestelijk en vrolijk tintje.

Lees meer...

8 tips voor een goede 'over ons' pagina

Het belang van een goede pagina over het bedrijf wordt vaak onderschat. Toch is het één van de meest bezochte (en dus belangrijkste) pagina's op een website. De bezoeker van je website wil iets over jouw bedrijf weten. Hier kun je laten zien dat jij de juiste partij bent en twijfelaars over de streep trekken. 

Lees meer...