Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Aweta

Aweta is wereldwijd marktleider als het gaat om innovatieve oplossingen voor het sorteren en verpakken van verse groenten en fruit. Maar wat als anderen in de markt hun marketing effectiever toepassen? Als hun verhaal zichtbaarder is dan dat van jou? In een tijd waarin digitale middelen meer worden geraadpleegd door de klant, kun je niet afwachten maar moet je stappen maken. Dit begint bij een internationaal kloppend verhaal waarin een ieder zich herkent. Alleen zo kun je bestaand succes behouden én uitbouwen.

aanpak

Uit verschillende interviews bleek dat Aweta het meeste waarde toevoegt door een combinatie van de nieuwste technologie, het begrijpen van klantbehoeften en zich aan te passen aan elke markt. "We add value to our customers" is het uitgangspunt in alles wat Aweta doet. Vanuit de positionering is er een inspirerend merkverhaal geschreven dat zowel intern als extern richting en houvast geeft. Dit is doorvertaald naar een opgefriste huisstijl en een nieuwe website. Aweta kan zo consequent vanuit haar kern communiceren met (potentiële) klanten en beschikt over een website die past bij een marktleider.

resultaat

Een positionering en uitstraling die aansluiten bij hun positie als marktleider en draagvlak hebben binnen de organisatie wereldwijd. Nu het complete verhaal staat en het onderscheidend vermogen helder is, kan Aweta het uitdragen in alles wat ze doen. Van brochures en bedrijfspand tot machines en beurspresentaties. Bovendien hebben ze nu een website waarmee ze op effectieve wijze kunnen communiceren met leads, new business en bestaande klanten. Hier wordt in de verschillende behoeften van de doelgroepen voorzien en komen kwaliteit en innovatie goed tot hun recht.

"Dit is de step-up waar we bij Aweta naar op zoek waren. Er heerst een trots gevoel over onze vernieuwde positionering."

over Aweta

Aweta is ontstaan ​​uit de wens van één man om groentetelers in Nederland te helpen hun komkommers en tomaten nauwkeurig te sorteren. Tegenwoordig heeft Aweta meer dan 55 jaar ervaring en wordt erkend als de wereldwijde marktleider als het gaat om grootschalige en innovatieve oplossingen voor het sorteren en verpakken van verse groenten en fruit. Met verkoop- en servicevertegenwoordiging in meer dan 45 landen wereldwijd, heeft Aweta een diep begrip ontwikkeld van de producten en behoeften van zowel de wereldwijde- als de lokale markt.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons