Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

One Flora Group

Als twee van de grootste spelers in de sierteeltsector fuseren is glasheldere communicatie vanuit een sterk merkfundament een belangrijke succesfactor. Er is maar één moment om de fusie aan te kondigen en de nieuwe organisatie te introduceren. Als strategisch- en creatief partner hebben wij samen met Groenland en L&M Groep hun nieuwe organisatie One Flora Group een gezicht gegeven en wereldkundig gemaakt.

aanpak

Met de directie en het marketingteam van Groenland en L&M Groep hebben we hun organisatie onder de loep genomen. We hebben de identiteit en het speelveld van beide bedrijven naast elkaar gelegd en gezamenlijk de positionering bepaald voor One Flora Group. De nieuwe positionering van de groep is vervolgens doorvertaald naar een passende merkuitstraling en website en een effectief contentplan. Samen met One Flora Group hebben we hun volledige merkfundament opgebouwd. Van het bepalen van de nieuwe merknaam tot de introductie van de nieuwe groep in de markt.

resultaat

One Flora Group is gepositioneerd als dé toekomstbestendige organisatie in de sierteeltsector. Het merk ademt ‘Next Level Floriculture’ uit, wat eveneens de passende pay-off is van de nieuwe groep. Met het gerealiseerde merkfundament hebben we voor alle doelgroepen inzichtelijk gemaakt hoe One Flora Group als verbindende schakel tussen vraag en aanbod een efficiënte, duurzame en transparante sierteeltketen realiseert. Samen met One Flora Group hebben we een merkfundament gerealiseerd dat past bij één van de grootste sierteeltgroepen in de wereld. Wij zijn enorm trots op de samenwerking en de geslaagde lancering van One Flora Group.

“Samen met Vandeez hebben we echt iets moois neergezet. Ons gelanceerde merk is net als onze nieuwe groep: ‘Next Level’. "

over One Flora Group

One Flora Group is één van de grootste sierteeltgroepen in de wereld. De bedrijven van One Flora Group verbinden vraag en aanbod door het assortiment van kwekers optimaal af te stemmen op de wensen van klanten. Als groep bedienen ze de volledige markt efficiënt en direct vanuit de bron. Samen met hun medewerkers, bedrijven, kwekers, klanten en partners realiseert One Flora Group duurzame groei in de mooie wereld van bloemen en planten.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons