Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ook dit is de Rotte

Recreatieschap Rottemeren (Staatsbosbeheer), de Gemeente Rotterdam, Plezierrivier de Rotte en Ondernemersvereniging de Rottemeren willen het prachtige natuurgebied rondom de rivier de Rotte nog aantrekkelijker maken voor bezoekers. Als onderdeel van de marketingcommunicatiestrategie gericht op het vergroten van de bekendheid van het gebied hebben wij een nieuwe website gemaakt. Een plek waar ondernemers in het gebied hun bedrijf en bijbehorende activiteiten kunnen etaleren.

aanpak

Met de ontwikkeling van de nieuwe website ookditisderotte.nl zijn we begonnen met een functioneel ontwerp. Dit ontwerp is na goedkeuring doorontwikkeld in techniek. Er vond een tussentijdse test van de website plaats met een gebruikerspanel om de gebruiksvriendelijkheid nog verder te optimaliseren. Tijdens het ontwikkelen van ookditisderotte.nl is er nagedacht over diverse maatwerk componenten, waaronder een Google Maps API-koppeling. Met deze koppeling kunnen we realtime locaties genereren op de Google kaart. Het CMS van de site is gebruiksvriendelijk ingericht, zo kan onze opdrachtgever zelf alles op één plek beheren.

resultaat

De website ookditisderotte.nl is de one-stop website waar mensen de Rotte kunnen (her)ontdekken als een bron van plezier en ontspanning. Van activiteiten tot evenementen, alles staat overzichtelijk op de website in een interactieve kaart weergegeven om simpel en snel leuke uitjes te vinden en te plannen. Een project waarbij we continu in ontwikkeling zijn op het gebied van techniek en gebruiksvriendelijkheid. Inmiddels is de website uitgebreid met nog meer maatwerk componenten zoals een zelf samen te stellen bucketlist en de mogelijkheid om direct tickets te bestellen. Zo beleven zowel de ondernemers als de bezoekers nog meer plezier aan De Rotte.

over Ook dit is de Rotte

OokditisdeRotte.nl is een samenwerking tussen Recreatieschap Rottemeren, gemeente Rotterdam, Ondernemersvereniging Rottemeren en Stichting Plezierrivier de Rotte. Samen met diverse partijen uit het gebied startte de ontwikkeling van een marketingcommunicatiestrategie om de Rotte en omgeving onder de aandacht te brengen van bewoners en bezoekers. Dit mondde uit in Ook dit is de Rotte en Ook wij zijn de Rotte. Op de website ookditisderotte.nl vind je wat de Rotte en omgeving allemaal te bieden heeft. Hoe je ervan kunt genieten, op het water en er omheen en hoe je je door de rivier kunt laten inspireren. Van de bron in Moerkapelle tot de dam in het bruisende centrum van Rotterdam. Ontdek de Rotte zoals je hem nog niet kende.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons