Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Peter Dekker Installaties

Peter Dekker Installaties (PDI) loopt wereldwijd voorop als het gaat om het leveren van kwalitatieve en innovatieve scherminstallaties voor de glastuinbouw. PDI was al in het bezit van een waanzinnige corporate video, high-end fotografie en de merkstrategie. Wat ze misten was een centraal punt waar hun corporate verhaal verteld werd. PDI was klaar om de volgende stap te zetten met een nieuwe website.

aanpak

Met de nieuwe website wilde PDI de kwaliteit en innovatie van hun bedrijf en producten ook online overbrengen aan de doelgroep. Vanuit dit doel hebben we eerst verschillende ontwerpen gemaakt van de lay-out en structuur van de website. Belangrijk is om hier te kijken naar de ideale klantreis en behoeften van de doelgroep. In het gekozen ontwerp hebben we daarna de merkstrategie en huisstijl doorvertaald. Toen alle partijen tevreden waren met het functioneel ontwerp, is de website ontwikkeld in techniek. Parallel zijn de juiste teksten geschreven en beelden verzameld. Voor livegang is de nieuwe website uitgebreid getest.

resultaat

PDI heeft nu een dynamische website die fungeert als uitgangspunt voor alle communicatie, zowel intern als extern. Binnen de website worden de innovatieve producten op eigen pagina's uitgelicht. Hier komt de kwaliteit en innovatie van PDI goed naar voren in tekst, fotografie en video. De stijl van de website hebben we daarna door mogen voeren in o.a. beursstands, campagnes en nieuwsbrieven. De kwaliteit en innovatie is niet meer alleen zichtbaar in het werk van PDI, maar ook in alle marketingtools. Het werken aan positionering staat nooit stil en daarom blijven we samen met PDI bouwen aan hun merk.

“PDI staat voor 'Pure Quality'. De nieuwe website en campagnes sluiten daar tot in de puntjes bij aan."

over Peter Dekker Installaties

Peter Dekker Installaties (PDI) levert al sinds 1984 scherminstallaties aan de glastuinbouw. In de loop der tijd hebben zij bekendheid verworven op het gebied van kwaliteit, expertise, klantenadvies én innovaties. PDI is een familiebedrijf dat gelooft in het maken van topkwaliteit schermsystemen. Dit doen ze met veel passie, binnen Europa, maar ook de rest van de wereld.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons