Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Varb

Hoe groeien we in twee jaar tijd naar 1.000 deelnemers? Dat was de initiële vraag van Varb, het grootste handelsplatform voor kwekers en handelaren in buitengroen. Achter deze vraag bleek meer schuil te gaan dan het team van Varb dacht. Hun verhaal werd namelijk nergens verteld. Hierna konden we pas de doelgroep actief benaderen om onderdeel te worden van het platform.

aanpak

We zijn gestart met hun merkpositionering. Uit antwoorden van medewerkers en klanten bleek dat Varb dé verbindende factor is in groeiend groen. Varb brengt vraag en aanbod bijeen, bemoedigt samenwerking en maakt handel eenvoudiger en sneller. Een sterke basis voor de toekomst. Van hieruit hebben we een nieuwe website en een campagne ontwikkeld. In de campagne werden kwekers- en handelaren aangesproken zich optimaal voor te bereiden op het handelsseizoen. De boodschap ‘Groei mee met Varb’ sprak de doelgroep aan om de kansen van digitalisering met beide handen aan te pakken.

resultaat

Een sterk marketingfundament vanuit een doordachte positionering. De nieuwe website laat zien wat zowel kwekers als handelaren uit het handelsplatform kunnen halen. Met referenties en een duidelijke 'hoe het werkt' pagina worden potentiële deelnemers overtuigd om een account aan te vragen. Ook hebben we online en offline campagne gevoerd. Tijdens deze campagne hebben meer dan 50 mensen een account aangevraagd. Dit is ruim drie keer zoveel als dezelfde periode vorig jaar. Voor Varb ligt er een basis om op verder te bouwen, zodat het doel van 1.000 deelnemers behaald wordt.

"Mijn team heeft nu de handvatten om online verder te groeien."

over Varb

Varb is het grootste handelsplatform voor kwekers en handelaren in buitengroen. Varb faciliteert vraag en aanbod in buitengroen, zodat producten op een efficiënte manier gekocht en verkocht kunnen worden. Ze zetten zich hiermee in voor het bevorderen van de handel. Bedrijven die handel met elkaar willen drijven kunnen met een druk op de knop een handelsrelatie aangaan. Digitalisering van de markt wordt beheersbaar door de eenvoudige, gebruiksvriendelijke opzet van Varb.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons