1

merkstrategie

Met een merkstrategie zorgen we dat jouw merk een unieke en onvervangbare plek claimt in het hoofd en hart van mensen. Het is de verbinding tussen jouw merk en de behoefte van je doelgroep. Samen met jou creëren we nieuwe ideeën, strategische inzichten en gaan we een koers varen die zorgt dat jouw merk zich positief kan onderscheiden. Doordacht vooruitkijken zorgt voor rust en focus.

 • merkidentiteit

  De merkidentiteit maakt tot wie je bent en waar je voor staat. Zonder te weten wie je bent, weet je ook niet hoe je jezelf moet uitdrukken. De merkidentiteit is de kern van jouw merk. Dit brengen we vanuit oprechte belangstelling en aandacht samen met jou in kaart. De merkidentiteit bestaat onder andere uit jouw historische kracht, missie, visie en merkwaarden.

 • merkinzicht

  Waarom kiest je doelgroep voor jouw merk of product? Bij een merkinzicht gaan we op zoek naar de diepste motivaties en behoeften van je doelgroep. Een merkinzicht heeft vrijwel altijd een link met het speelveld van jouw merk en die van je doelgroep. Zo kijken we ook naar je concurrenten en de markttrends.

 • merkconcept

  Met het merkconcept bepalen we hoe jouw merk zich gaat uiten richting je doelgroep. Met het merkconcept wordt het duidelijk waar jouw merk voor staat en gaat. Het geeft jouw doelgroep dé reden om te kiezen voor jouw merk en bevestigt hun gevoelens en verlangens. Het merkconcept bestaat onder andere uit jouw merkbelofte, onderscheidende kracht en merkverhaal.

2

merkuitstraling

Vanuit verbeeldingskracht zorgt ons team voor een creatieve doorvertaling van de merkstrategie naar jouw merkuitstraling. Met een krachtige merkuitstraling zorgen we voor herkenning en sympathie voor jouw merk. Herhaling is hierbij de kracht. Eén uitstraling: van kleur tot typografie en van beeldconcept tot eigen huisstijl. De volledige uitstraling wordt afgestemd op het DNA en de ambitie van jouw merk.

 • huisstijl

  De huisstijl heeft grote invloed op hoe jouw potentiële en bestaande klanten naar je merk kijken. Het is dus van belang een huisstijl te ontwerpen die voor de gewenste impact zorgt. Is jouw merk een luxury brand of een prijsvechter? Is jouw merk speels of formeel? Wij stemmen jouw volledige uitstraling, van kleur en vorm tot typografie en beeld, tot in detail af op jouw merk.

 • huisstijldragers

  Hier gaan we de huisstijl toepassen op jouw huisstijldragers. We zorgen dat al jouw huisstijldragers naadloos bij elkaar aansluiten. Van folders en brochures tot signing en bedrijfspresentaties. Zo vormen alle huisstijldragers een sterk geheel die past bij jouw DNA en ambitie.

 • merkboek

  Voor het merkboek verzamelen we de belangrijkste elementen van jouw merk in één inspirerend en sturend document. Het merkboek vertelt het verhaal van jouw merk in woord en beeld. Het is de vertaling van de merkstrategie en huisstijl naar jouw team en stakeholders. Zo weet iedereen die werkt met jouw merk, waar jouw merk voor staat en gaat.

3

merktools

Wij ontwikkelen merktools die aansluiten bij jouw merkuitstraling en ambitie. Merktools die jij zelf kunt beheren en uitbouwen. Merktools die tot op de pixel doordacht zijn voor jouw merk. Jouw merktools vertellen niet alleen het verhaal van jouw merk, maar vertellen een verhaal waar jouw doelgroep zich in herkent.

 • website

  Wij maken gebruiksvriendelijke én stijlvolle websites die bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. Of je jouw website nou alleen als visitekaartje of ook voor directe verkoop wil inzetten. Wij ontwikkelen altijd een website die aansluit bij jouw merk en markt, die er optimaal uitziet op mobiel, tablet en desktop en die jij zelf actueel kunt houden en uitbreiden. Een website van betekenis.

 • social media

  Wij richten jouw social media kanalen op de juiste manier in en brengen het in lijn met jouw merkstrategie en merkuitstraling. Zo wordt social media een effectief onderdeel van jouw marketing en worden jouw social media pagina's beter gevonden.

 • e-mailmarketing

  Een relevante boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon? Daar zorgen we voor met e-mail marketing. Of je nu jouw doelgroep wil inspireren, amuseren of activeren, wij maken effectieve en fraai opgemaakte e-mails die bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen.

4

merkactivatie

Met merkactivatie wordt jouw merk daadwerkelijk tot leven gebracht bij je doelgroep. We starten met een contentstrategie, een doordacht plan voor het creëren en verspreiden van waardevolle content. Hiermee breng je focus aan in al je marketingactiviteiten. Met een doeltreffend campagneplan en gerichte trainingen geven we jou vervolgens een kickstart voor het vergroten van de impact van jouw merk.

 • contentstrategie

  Met een contentstrategie zorgen we voor een doordacht plan voor het creëren en verspreiden van waardevolle content. Zo kunnen we samen met jou een loyaal publiek vinden, binden en activeren. Een contentstrategie zorgt dat je jezelf niet laat leiden door de waan van de dag, maar focus aanbrengt in al je marketing activiteiten.

 • campagne

  Wanneer je online of offline campagne voert wil je resultaat. Of je nu aan jouw merkbekendheid wil werken of direct producten wil verkopen. Wij zorgen voor effectieve campagnes voor zowel verkoopactivatie op korte termijn als merkbouw op lange termijn. Met een combinatie van creativiteit en data learning zorgen wij voor campagnes met impact.

 • trainingen

  We werken altijd toe naar de zelfstandigheid van onze opdrachtgevers. Dit doen wij naast het neerzetten van een ijzersterk merkfundament door middel van trainingen. Van website en content creatie trainingen tot social media en campagne trainingen. Zo zorgen we dat jij zelfstandig jouw merk verder kunt uitbouwen en laten groeien.

kennismaken?
bel of mail ons

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.