1

merkstrategie

Met een merkstrategie zorgen we dat jouw merk een unieke en onvervangbare plek claimt in het hoofd en hart van mensen. Het is de verbinding tussen jouw merk en de behoefte van je doelgroep. Samen met jou creëren we nieuwe ideeën, strategische inzichten en gaan we een koers varen die zorgt dat jouw merk zich positief kan onderscheiden. Doordacht vooruitkijken zorgt voor rust en focus.

 • merkidentiteit

  De merkidentiteit maakt tot wie je bent en waar je voor staat. Zonder te weten wie je bent, weet je ook niet hoe je jezelf moet uitdrukken. De merkidentiteit is de kern van jouw merk. Het geeft sturing aan alle interne en externe communicatie. Dit brengen we vanuit oprechte belangstelling en aandacht samen met jou in kaart. De merkidentiteit bestaat onder andere uit jouw historische kracht, missie, visie en merkwaarden.

 • merkinzicht

  Waarom kiest je doelgroep voor jouw merk of product? Bij een merkinzicht gaan we op zoek naar de diepste motivaties en behoeften van je doelgroep. Een merkinzicht heeft vrijwel altijd een link met het speelveld van jouw merk en die van je doelgroep. Zo kijken we ook naar je concurrenten en de markttrends.

 • merkconcept

  Met het merkconcept bepalen we hoe jouw merk zich gaat uiten richting je doelgroep. Met het merkconcept wordt het duidelijk waar jouw merk voor staat en gaat. Het geeft jouw doelgroep dé reden om te kiezen voor jouw merk en bevestigt hun gevoelens en verlangens. Het merkconcept bestaat onder andere uit jouw merkbelofte, onderscheidende kracht en merkverhaal.

2

merkuitstraling

Een idee of strategisch inzicht is nog geen concept. Vanuit verbeeldingskracht zorgt ons team daarom voor een creatieve doorvertaling. Met een krachtige merkuitstraling zorgen we voor herkenning en sympathie voor jouw merk. Herhaling is hierbij de kracht. Eén uitstraling: van kleur tot typografie en van concept tot eigen huisstijl. De volledige uitstraling wordt afgestemd op het DNA en de ambitie van jouw merk.

 • huisstijl

  De huisstijl heeft grote invloed op hoe jouw potentiële en bestaande klanten naar je merk kijken. Het is dus van belang een huisstijl te ontwerpen die voor de gewenste impact zorgt. Is jouw merk een luxury brand of een prijsvechter? Is jouw merk speels of formeel? Wij stemmen jouw volledige uitstraling, van kleur en vorm tot typografie en beeld, tot in detail af op jouw merk.

 • merkuitingen

  Hier gaan we alle touchpoints met jouw merk ontwerpen en uitwerken op basis van het merkconcept en de huisstijl. We zorgen dat zowel de fysieke- als digitale uitingen naadloos bij elkaar aansluiten qua ontwerp en inhoud. Van visitekaartjes tot e-mailhandtekeningen. Zo vormen alle merkuitingen een sterk geheel.

 • merkboek

  Voor het merkboek verzamelen we de belangrijkste elementen van jouw merk in één inspirerend en sturend document. Het merkboek vertelt het verhaal van jouw merk in woord en beeld. Het is de vertaling van de merkstrategie, huisstijl en merkconcept naar jouw team en doelgroep. Zo weet iedereen die werkt met jouw merk, waar jouw merk voor staat en gaat.

3

merktools

Wij ontwikkelen merktools die aansluiten bij jouw merkuitstraling en ambitie. Merktools die jij zelf kunt beheren en uitbouwen. Merktools die tot op de pixel doordacht zijn voor jouw merk. Jouw merktools vertellen niet alleen het verhaal van jouw merk, maar vertellen een verhaal waar jouw doelgroep zich in herkent.

 • website

  Wij maken gebruiksvriendelijke én stijlvolle websites die bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. Of je jouw website nou alleen als visitekaartje of ook voor directe verkoop wil inzetten. Wij ontwikkelen altijd een website die aansluit bij jouw merk en markt. Een website met een verhaal waarin jouw doelgroep zich herkent en die antwoorden geeft op hun vragen. Een website van betekenis.

4

merkactivatie

Met merkactivatie gaan we jouw merk daadwerkelijk tot leven brengen bij je doelgroep. Via verschillende kanalen creëren we relevante interacties met jouw doelgroep. Interacties die maken dat jouw doelgroep je merk ontdekt en probeert. Interacties die zorgen voor een diepere verbinding en merkambassadeurs creëren. Met merkactivatie vergroten we de exposure en impact van jouw merk.

 • contentstrategie

  Met een contentstrategie zorgen we voor een doordacht plan voor het creëren en verspreiden van waardevolle content. Zo kunnen we samen met jou een loyaal publiek vinden, binden en activeren. Een contentstrategie zorgt dat je jezelf niet laat leiden door de waan van de dag, maar focus aanbrengt in al je marketing activiteiten.

 • campagne

  Wanneer je online of offline campagne voert wil je resultaat. Of je nu aan jouw merkbekendheid wil werken of direct producten wil verkopen. Wij zorgen voor effectieve campagnes voor zowel verkoopactivatie op korte termijn als merkbouw op lange termijn. Met een combinatie van creativiteit en data learning zorgen wij voor campagnes met impact.

kennismaken?
bel of mail ons

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.