1

merkpositionering

Waar sta en ga je voor? Waarom moeten klanten voor jouw organisatie kiezen? Hoe val jij op tussen andere spelers in jouw markt? Met een merkpositionering maak je scherpe keuzes in welke aspecten van jouw merk je naar jouw klant gaat communiceren. Een heldere merkpositionering geeft sturing aan jouw interne organisatie en zorgt dat jouw merk opvalt, wordt overwogen en uiteindelijk gekozen door de juiste doelgroep.

 • merkidentiteit

  De merkidentiteit is de kern van jouw merk. Het is waar je voor staat en gaat. Door jouw merkidentiteit scherp te verwoorden krijg je focus en sturing in alles wat je doet. De merkidentiteit bestaat onder andere uit jouw historische kracht, missie, visie en merkwaarden.

 • merkspeelveld

  Waarom kiest jouw doelgroep voor je merk? Wanneer je merkidentiteit duidelijk is, onderzoeken we jouw merkspeelveld. Hier gaan we op zoek naar de diepste motivatie van je doelgroep en kijken we hoe jouw merk zich kan onderscheiden van andere spelers in de markt.

 • merkboodschap

  Op basis van jouw merkidentiteit en merkspeelveld bepalen we hoe jouw merk zich gaat uiten richting de buitenwereld. Met een scherpe merkboodschap geef je jouw doelgroep dé reden om te kiezen voor jouw merk en bevestig je hun gevoelens en verlangens.

2

merkuitstraling

Hoe ziet jouw merk eruit? Waaraan ben jij altijd te herkennen? Een krachtige merkuitstraling zorgt voor eigenheid, herkenning en sympathie. Herhaling is hierbij de kracht. Eén uitstraling: van kleur tot typografie en van logo tot beeldtaal. Door je merkuitstraling volledig af te stemmen op jouw DNA en ambitie vormt het een versterkend geheel met grote aantrekkingskracht op je doelgroep.

 • huisstijl

  De huisstijl heeft grote invloed op hoe jouw potentiële en bestaande klanten naar je merk kijken. Het is dus van belang een huisstijl te ontwerpen die voor de gewenste impact zorgt. Is jouw merk een luxury brand of een prijsvechter? Is jouw merk speels of formeel? Wij stemmen jouw volledige uitstraling, van kleur en vorm tot typografie en beeld, tot in detail af op jouw merk.

 • huisstijldragers

  Hier gaan we de huisstijl toepassen op jouw huisstijldragers. We zorgen dat al jouw huisstijldragers naadloos bij elkaar aansluiten. Van briefpapier en visitekaartjes tot signing en bedrijfspresentaties. Zo vormen alle huisstijldragers een sterk geheel die past bij jouw DNA en ambitie.

 • merkboek

  Voor het merkboek verzamelen we de belangrijkste elementen van jouw merk in één inspirerend en sturend document. Het merkboek vertelt het verhaal van jouw merk in woord en beeld. Het is de vertaling van de merkpositionering en huisstijl naar jouw team en stakeholders. Zo weet iedereen die werkt met jouw merk, waar jouw merk voor staat en gaat.

3

merktools

Wij ontwikkelen merktools die aansluiten bij jouw merkuitstraling en ambitie. Merktools die jij zelf kunt beheren en uitbouwen. Merktools die tot op de pixel doordacht zijn voor jouw merk. Jouw merktools vertellen niet alleen het verhaal van jouw merk, maar vertellen een verhaal waar jouw doelgroep zich in herkent.

 • website

  Is jouw website al een belangrijk middel om je doelstellingen te behalen? Een website vertelt het verhaal van jouw merk en overtuigt klanten om voor jouw organisatie te kiezen. Door een website te ontwikkelen met een optimale gebruikerservaring, strak design en aansprekende content kun jij jezelf onderscheiden.

 • social media

  Wij richten jouw social media kanalen op de juiste manier in en brengen het in lijn met jouw merkpositionering en merkuitstraling. Zo wordt social media een effectief onderdeel van jouw marketing en worden jouw social media pagina's beter gevonden.

 • e-mailmarketing

  Een relevante boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon? Daar zorgt e-mail marketing voor. E-mailmarketing is inzetbaar om de doelgroep te informeren, inspireren of overtuigen. Wij richten het e-mailplatform in, inclusief een effectief opgemaakt e-mail template.

4

merkactivatie

Met merkactivatie wordt jouw merk daadwerkelijk tot leven gebracht bij je doelgroep. We starten met een doordacht plan voor het creëren en verspreiden van waardevolle content. Hiermee breng je focus aan in al je marketingactiviteiten. Met een doeltreffend campagneplan en gerichte trainingen geven we jou vervolgens een kickstart voor het vergroten van de impact van jouw merk.

 • contentplan

  Met een contentplan zorgen we voor een doordacht plan voor het creëren en verspreiden van waardevolle content. Zo kunnen we samen met jou een loyaal publiek vinden, binden en activeren. Een contentplan zorgt dat je jezelf niet laat leiden door de waan van de dag, maar focus aanbrengt in al je marketing activiteiten.

 • campagne

  Wanneer je online of offline campagne voert wil je resultaat. Of je nu aan jouw merkbekendheid wil werken of direct producten wil verkopen. Wij zorgen voor effectieve campagnes voor zowel verkoopactivatie op korte termijn als merkbouw op lange termijn. Met een combinatie van creativiteit en data learning zorgen wij voor campagnes met impact.

 • trainingen

  We werken altijd toe naar de zelfstandigheid van onze opdrachtgevers. Dit doen wij naast het neerzetten van een ijzersterk merkfundament door middel van trainingen. Van website en content creatie trainingen tot social media en campagne trainingen. Zo zorgen we dat jij zelfstandig jouw merk verder kunt uitbouwen en laten groeien.

kennismaken?
bel of mail ons

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.