Advertising

De goede kanalen kiezen, de goede doelgroep vinden en de campagnes goed inrichten? Lastig? Ja, maar voor onze advertsing-specialisten dagelijkse kost. We helpen je niet alleen online (en offline) zichtbaar te zijn, maar zorgen ook voor mooie campagne-resultaten. We onderzoeken en analyseren de markt en zijn als Google Partner op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We staren ons niet blind op één advertising-kanaal, maar zetten crossmedia campagnes in om het maximale rendement voor je te realiseren.

Search Engine Advertising

Met Search Engine Advertising (SEA) bereiken we je jouw doelgroep via online zoekmachines zoals Google. We tonen je advertenties enkel bij relevante zoekopdrachten die voor het door jouw gewenste rendement kunnen zorgen. We zetten niet alleen de 'normale' Google Ads tekstadvertenties in, maar maken ook actief gebruik van onder andere Display-advertenties en Youtube-advertenties.

Social advertising

Met social advertising kan je een hele specifieke doelgroep aanspreken. We helpen je de juiste social media kanalen in te zetten en zorgen voor meer naamsbekendheid, meer traffic naar je website en een hoger rendement. We adverteren onder andere op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Offline advertising

Voor het onder de aandacht brengen van jouw product, bedrijf of merk kan je offline campagnes nog steeds heel goed ingezetten. We kunnen onder andere posters, flyers, folders, brochures en magazines voor je opmaken. Toch adviseren we je bijna altijd om je offline campagne te versterken met een online campagne. Zo ben je crossmediaal zichtbaar voor jouw doelgroep.

Meer rendement?

We denken graag met je mee om een te kijken hoe advertising een rol kan spelen in je (online) marketing strategie. Samen kiezen we de juiste advertising kanalen, richten we goede campagnes in en bereiken we jouw doelgroep. Zo zorgen onze advertising specialsiten ervoor dat je het maximale rendement uit advertising haalt.