Social media marketing

Door de juiste inzet van social media bouwen onze social media specialisten aan jouw imago en naamsbekendheid. Ieder social media-platform heeft zijn eigen kracht. Samen bepalen we welke kanalen voor jouw bedrijf of product geschikt zijn? Denk aan Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Google+. Omdat niet ieder platform geschikt is voor jouw content en boodschap houden we rekening met jouw online strategie.

Social media strategie

Door actief deel te nemen in de diverse sociale platformen geef je jouw bedrijf of merk een gezicht. Via social media bouw je een band op met je fans en volgers, creëer je naamsbekendheid en maak je de communicatie persoonlijk. Samen met jou bedenken onze specialisten een social media strategie die bij je past. 

Inrichten en design

In lijn van jouw huisstijl richten wij jouw Facebookpagina, Twitterpagina, Google Plus pagina of YouTube-kanaal in. Door de lijn van je huisstijl door te trekken in je social media, bouw je aan je naamsbekendheid en zorg je voor herkenning bij de lezers, fans of volgers. Door berichten te posten met de juiste tone-of-voice bouw je een band op met je doelgroep.

Meetbaarheid van social media

Niet alleen vanuit je website kun je in Google Analytics statistieken uitlezen over het gedrag van je bezoekers op je website. Ook de social media-kanalen hebben overzichtelijke statistieken, die laten zien wat er gebeurt: welke onderwerpen spreken aan, hoe gaan de mensen met de content om (delen, reageren, re-tweeten). Daarnaast kun je door het taggen van de links naar je website heel goed monitoren in Google Analytics hoe je social media-inspanningen resulteren in bezoekersaantallen én conversies.

Voordelen van social media

De inzet van social media biedt veel voordelen:

  • Opbouwen van een band met je doelgroep
  • Bouwen aan het imago van je bedrijf of product
  • Vergroten van je naamsbekendheid en vindbaarheid van je bedrijf of product
  • Producten en diensten heel specifiek onder de aandacht brengen
  • Eenvoudig in contact en in gesprek met je doelgroep
  • Weinig kosten met een groot bereik
  • Verkeer naar je website sturen
  • Meetbaar wat er gebeurd en waar mensen interesse in hebben

Social advertising

Het is ook mogelijk om op social media platformen te adverteren. Het voordeel van adverteren op social media platformen is de mogelijkheid om een zeer specifieke doelgroepen te bereiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op demografie, specifieke interesses, gedrag, functietitel, senioriteit, vaardigheden en levensgebeurtenissen van je doelgroep te targeten. Onze advertising-specialisten zetten onder andere Facebook en Instagram advertising, LinkedIn advertising en Youtube-advertising in om een hoger rendement voor je te realiseren.

Meer informatie?

Debby kan je alles erover vertellen!

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.