Identity & Branding

Onze specialisten weten met een strategische aanpak je doelen en doelgroep te bereiken. We zorgen voor nieuwe inzichten in brainstormsessies, creëren een sterke positionering en geven je bedrijf een boost. Stap voor stap maken we jullie effectieve strategie, gevolgd door een ijzersterk concept, doeltreffende creatie en een slimme inzet van middelen. We maken creatieve logo's en huisstijlen, maar ook renderende websites en webshops

Een sterk merk

Onze specialisten werken volgens het model ‘Get Kicked'. Hiermee ontwikkelen we stap voor stap jouw effectieve communicatiestrategie, gevolgd door een ijzersterk concept, doeltreffende creatie en een slimme inzet van middelen. Zo bouwen we samen aan een sterk merk.

Strategie en uitstraling

We brengen jouw bedrijf en de markt in kaart, zodat het voor jou én ons duidelijk is welke koers we gaan varen. Zodra we helder hebben wat de kracht is van jouw merk kijken we of jouw bedrijfsuitstraling daarbij aansluit. We richten de communicatiemiddelen in om met jouw doelgroep te communiceren. Dit traject doorlopen we samen met jou. 

Meer fans, meer rendement

Kopen is grotendeels een onbewust emotioneel proces. Om je klant iets te laten kopen, zal je daarom zijn aandacht moeten omzetten in emotie. Door structureel marketing in te zetten bouw je aan een sterk merk. Merkbeleving, awareness, zichtbaarheid en top-of-mind leiden tot meer fans, een sterk merk en meer omzet. Het belangrijkste hierbij is de wisselwerking met onze opdrachtgevers: begrijpen wat hun drijfveren zijn en die van hun klanten. Dat vraagt om research, inlevingsvermogen en vooral interactie met de opdrachtgever. Meer weten over onze werkwijze? We praten graag eens verder in een vrijblijvend gesprek.