SEO content

Het is belangrijk dat de content van je website aansluit bij de zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. De content moet dus niet alleen creatief en pakkend zijn, maar ook geoptimaliseerd worden voor de vindbaarheid.

Wat we voor je doen:

  • Gevonden worden op voor jou relevante zoekwoorden
  • Zorgen dat de teksten op je website aansluiten bij wat potentiële bezoekers intypen in Google

Zoekwoorden onderzoek

De basis voor het optimaliseren van je content is een Zoekwoorden onderzoek. Met het zoekwoorden onderzoek zoeken wij de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt en helpen we je kansen te vinden en uiteindelijk te benutten. Met het zoekwoorden onderzoek creëren we een lijst met relevante zoektermen die we kunnen gebruiken voor de content van je website.

Content-optimalisatie

We geven niet alleen advies over welke zoekwoorden je moet gebruiken, we schrijven ook kwalitatieve zoekmachine-vriendelijke content voor je. We kunnen het optimaliseren van je content volledig uit je handen nemen en kunnen ook nieuwe content voor je creëren. Het constant optimaliseren en zoeken naar nieuwe kansen is essentieel bij SEO content.

Website analyse 

Laat jouw site beoordelen door onze specialisten en ontdek waar jouw uitdagingen en kansen liggen. Hierdoor weet je exact wat je moet doen om de vindbaarheid en het rendement van je website te verbeteren.

Meer informatie?

Dennis kan je alles erover vertellen!

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.