Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

aanpak

Stap voor stap bouwen we jouw merk. Met onze aanpak creëren we een sterk merkfundament waarmee jij jouw ambities gaat realiseren.

vandeez-aanpak-overzicht

1. merkpositionering

Waar sta en ga je voor? Hoe val jij op tussen andere spelers in jouw markt? Waarom kiezen klanten voor jou? Met een merkpositionering maak je scherpe keuzes in welke aspecten van jouw merk je naar jouw doelgroep communiceert.

2. merkuitstraling

Hoe ziet jouw merk eruit? Waar ben jij aan te herkennen? Een krachtige merkuitstraling zorgt voor herkenning en sympathie. Herhaling is hierbij de kracht. Eén uitstraling: van kleur tot typografie en van huisstijl tot beeldtaal.

3. website

Een gebruiksvriendelijke website die bijdraagt aan het behalen van jouw doelen? Samen realiseren we een website die aansluit bij jouw merk en markt. Een website gericht op jouw doelgroep en die bijdraagt aan groei.

4. merkactivatie

Jouw merk tot leven brengen bij je doelgroep? Met een helder marketingplan, doordacht contentplan en creatieve concepten geven we jouw merk een kickstart. Samen brengen we focus aan in jouw marketingactiviteiten.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.