Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

website

Is jouw website al een belangrijk middel om je doelstellingen te behalen? Op een website komen jouw belangrijkste merkelementen samen. Het vertelt je verhaal en overtuigt klanten om voor jouw organisatie te kiezen. Door een website te realiseren met een optimale gebruikerservaring, strak design en aansprekende content kun jij jezelf onderscheiden.

blauwdruk

Welke doelen wil je behalen met de website? Wie is je doelgroep? Wat is de ideale klantreis? Deze insights gebruiken we als uitgangspunt voor het maken van de blauwdruk van jouw nieuwe website. Met de blauwdruk gaan onze specialisten aan de slag met de menustructuur, functionaliteiten, use cases en de wireframes.

webdesign

De blauwdruk van jouw website vertalen we door naar een webdesign. Dit design geeft een realistisch beeld hoe jouw website er daadwerkelijk gaat uitzien. We realiseren een design die jouw doelen behaald en past bij het DNA en de ambitie van jouw merk.

techniek

Zodra het webdesign definitief is gaan wij of een van onze partners aan de slag met het omzetten van het design naar techniek. In een testomgeving wordt de website ontwikkeld met demo content. De website wordt vervolgens voor desktop, mobiel en tablet geoptimaliseerd en uitvoerig getest voor livegang.

content

Wij schrijven actieve en pakkende teksten die aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep en de doelen van je website. Opereer jij in een internationale markt? Dan is het mogelijk om extra talen toe te voegen aan de website. Om de website af te maken wordt deze gevuld met bestaande beelden of faciliteren we nieuwe fotografie.

vergroot de impact
van jouw merk

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van jouw merk te vergroten.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.