Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerbera kleurt je dag - kleurrijke campagne tegen de winterdip

Coloured by Gerbera is de collectieve gerberapromotie Nederland en heeft als doel de gerbera internationaal te promoten richting bloemist, retail en groothandel. Sinds 2017 werkt Vandeez als strategisch creatief partner voor de Stichting Coloured by Gerbera. Jaarlijks vinden er diverse campagnes plaatsen om de bekendheid en merkvoorkeur te stimuleren bij de verschillende doelgroepen. Zo is begin 2024 de 'Gerbera kleurt je dag' campagne van start gegaan.

opdrachtgever

Coloured by Gerbera

diensten

  • merkactivatie

aanpak

Op Blue Monday 15 jan, is de campagne ‘Gerbera kleurt je dag’ live gegaan. De feestdagen zijn voorbij en maakten plaats voor lange, donkere dagen. Daardoor hebben veel mensen last van een winterdip. Wat helpt? De gerbera! Om die boodschap bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken, hebben we ingezet op meerdere kanalen. Naast een sterke online campagne richting exporteurs en bloemisten, hebben we een influencerscampagne gecreëerd in samenwerking met bureau Hello Sparkle. Op de instagram kanalen van Jenny Alvares (@jennyalvares), Elisah Jacobs (@interiorjunkiecom) en Leonie ter Veld (@lterveld) was volop bloemrijke content te bewonderen.

De basis van deze nieuwe campagne zijn prachtige gerbera arrangementen. In een oude boerderij zijn de arrangementen gefotografeerd. De diversiteit in vorm en kleur en de mogelijkheden om hiermee je huis te stylen komen prachtig naar voren.

resultaat

Een opvallende online campagne, met kleurrijke content welke voor bereik onder de relevante doelgroepen zal zorgen. De campagne loopt op dit moment nog. Binnenkort zullen we de resultaten delen.
Bos bloemen
Influencer campagne
Influencer campagne
verschillende kleuren gerbera's
verschillende kleuren gerbera's
'Fantastisch hoe we naast de online campagne richting exporteurs en bloemisten, ook met de inzet van influencers de consument weten te bereiken'

W.P. van den Berg - Voorzitter

W.P. van den Berg - Voorzitter

salontafel gerbera
kleuren gerbera's
gele gerbera's
kleuren gerbera's
gele gerbera's
gerbera's in huis halen

over Coloured by Gerbera

Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart.

zij gingen jou voor

Weten hoe wij ambitieuze merken helpen groeien?
Niets geeft het beter weer dan ons recente werk.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.