Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een nieuw merk binnen de advocatuur: Eef Advocatuur!

Eva Spijkerman is een geboren en getogen Brabantse. Na een rechtenstudie in Rotterdam heeft ze definitief Brabant ingeruild om in Rotterdam te werken bij een gerenommeerd advocatenkantoor om daar de kneepjes van het vak te leren. Ruim negen jaar heeft zij zich daar met hart en ziel ingezet voor slachtoffers van letselschade. Toen ging het toch kriebelen om voor zichzelf te beginnen en is Eef Advocatuur ontstaan.

opdrachtgever

Eef Advocatuur

diensten

  • merkuitstraling
  • website

aanpak

Eva hebben we in 2020 voor het eerst gesproken bij haar voormalige werkgever. Nu ruim 3 jaar later benaderde ze Vandeez opnieuw, voor strategisch en creatief advies voor haar eigen bedrijf. Hoe impact te maken als ‘nieuwe speler’ binnen een, voor haar, bekende markt. Samen met Eva hebben we een creatieve insights sessie gehad. Een brainstorm waarbij we de kaders voor haar huisstijl en nieuwe website hebben bepaald. Eva had duidelijke ideeën en waardevolle input. Een persoonlijke benadering staat zij om bekend, vandaar ook haar kantoornaam: Eef Advocatuur. Het goede gevoel bij clienten en het feit dat Eva je ontzorgt, is erg belangrijk in haar merkuitstraling en nieuwe website. De creatives van Vandeez zijn aan de slag gegaan met een kleurenpallet van pastel kleuren, een chique typography en persoonlijke, toegankelijke fotografie. Met als doel, vertrouwen uitstralen!

De nieuwe merkuitstraling komt goed tot zijn recht op haar nieuwe website. Uiteraard ontwikkeld in de nieuwste techniek, optimaal voor elk device en gebruiksvriendelijk voor zowel gebruiker als bezoeker. Met focus op SEO (techniek en content) wat Eva gaat helpen in vindbaarheid en bekendheid.

resultaat

Eef Advocatuur heeft hiermee een onderscheidende merkuitstraling, waarmee ze opvalt tussen de 350 Letselschade Advocaten (LSA) die Nederland kent. Een onderscheidende look en feel, pakkende teksten, kortom een prachtige start om haar eigen merk te laden. En zich met hart en ziel in te zetten voor slachtoffers van letselschade. Dank voor het vertrouwen Eva!
Logo Eef Advocatuur
Fotografie Eva
LSA Advocaat
Fotografie Eva
LSA Advocaat
Eva
Eva
'Van offline tot online visitekaartje. Aan alles is gedacht. Samen met Vandeez is een prachtig totaalplaatje gecreëerd.'

Eva Spijkerman - LSA Advocaat

Eva Spijkerman - LSA Advocaat

Uitleg logo Eef
Briefpapier Eef Advocatuur
Visitekaartje Eef Advocatuur
Briefpapier Eef Advocatuur
Visitekaartje Eef Advocatuur
Mobiele website
Quote Eva

over Eef Advocatuur

Eva Spijkerman is een geboren en getogen Brabantse. Vanwege haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit is zij naar Rotterdam verhuisd. Daar is zij na het behalen van haar masterdiploma Aansprakelijkheid & Verzekering gebleven. Vanaf september 2014 is Eva werkzaam in de advocatuur en begin 2015 is zij beëdigd als advocaat. Sindsdien houdt zij zich dagelijks bezig met letselschade. Eva heeft ruim negen jaar bij een gerenommeerd advocatenkantoor gewerkt en daar de kneepjes van het vak geleerd. In 2020 heeft zij de Grotius specialisatieopleiding personenschade met succes afgerond, waarna zij is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.