Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Het nieuwe verhaal doorvertaald in een krachtige positionering en merkuitstraling

Gerbera United is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vooruitstrevende gerbera specialist met een bijzonder assortiment en wereldwijd netwerk van klanten. Schaalvergroting, duurzaamheid en technologische innovaties blijven de sierteeltsector snel veranderen. Gerbera United loopt hierin voorop. Een onderscheidend verhaal en een consistente merkuitstraling ontbrak. Als strategisch en creatief partner hebben wij samen met Gerbera United een nieuw merk fundament gecreëerd.

opdrachtgever

Gerbera United

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

We zijn gestart met strategische sessies met het team van Gerbera United. Hierbij gaan we op zoek naar het onderscheidend verhaal van Gerbera United. Waar sta en ga je voor? Waarom zou de doelgroep voor jou kiezen? Hoe val jij op tussen andere spelers in de sierteeltsector? Middels interviews met medewerkers en klanten zijn de inzichten getoetst en aangescherpt. Zodra de merkpositionering stond, is de merkbelofte ontwikkeld en de merkuitstraling vernieuwd met behoud van merkherkenning. Eigenheid in tekst, vorm en fotografie zorgt voor de herkenbare Gerbera United huisstijl. De nieuwe website geeft de bezoeker de benodigde informatie, scrollt optimaal op mobiel, is makkelijk te onderhouden via het gebruiksvriendelijk CMS en vertelt het verhaal van Gerbera United in alle facetten.

resultaat

Vanuit een duidelijke strategie, onderscheidend verhaal, herkenbare merkuitstraling en klantgerichte website claimt Gerbera United haar positie in de sierteeltsector. Het fundament is gelegd voor verdere groei richting de toekomst.
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
"Met dit nieuwe merkfundament en de visuele doorvertaling zijn we onderscheidend in een uitdagende markt. Het laat zien dat we blijven vernieuwen en verrassen!'

W.P. van den Berg - Directie

W.P. van den Berg - Directie

Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Fotografie
Gerbera United Website
Gerbera United Huisstijl

over Gerbera United

Gerbera United is in 2009 ontstaan na een fusie tussen de kwekerijen van Dick Kooij en WP van den Berg. Beide bedrijven hadden de ambitie om de meest vooruitstrevende gerberakwekerij te worden en zagen de potentie om dit met elkaar te realiseren. In 2018 werd een nieuwe productielocatie in Nootdorp geopend, waar de meest geavanceerde teelt- en verwerkingssystemen zijn ontwikkeld. Samen met de locaties in Moerkapelle en Zevenhuizen werd het teeltoppervlak 10,5 hectare. In 2021 is Gijsbert Verboom toegetreden tot het directie team. De afgelopen jaren is Gerbera United uitgegroeid tot een vooruitstrevende gerbera specialist met een bijzonder assortiment en wereldwijd netwerk van klanten.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.