Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Herpositionering van architectenbureau om nieuwe ambitie te bereiken

In 2017 benaderde Jan Houweling ons, omdat zijn bedrijf Houweling Architecten toe was aan een grote restyling. Nu, 5 jaar later, zijn de doelstellingen die hij had behaald en is het bedrijf toe aan de volgende stap. Houweling Architecten weet nog beter in welke markt en voor wie ze willen werken. Om deze ambitie te bereiken hebben ze ons opnieuw benaderd om hun bedrijf te herpositioneren.

opdrachtgever

Houweling Architecten

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

Samen hebben we hun bedrijf onder de loep genomen. We trokken ze uit de waan van de dag om gezamenlijk een merkfundament te bouwen via onze bewezen aanpak. Tijdens de merkpositionering werd duidelijk dat het niet een eenduidige bouwstijl is die het bureau kenmerkt, maar het optimaal doorvertalen van verschillende klantbehoeften. Ze ontwerpen omgevingen die de leefkwaliteit verbeteren. Dit hebben we doorvertaald naar een passende merkuitstraling en website. Met een contentplan hebben we inzicht gegeven in hoe het merk verder geactiveerd kan worden.

resultaat

Het merk Houweling Architecten is klaar om de komende jaren gerichter hun diverse doelgroepen aan te spreken. De expertises en het onderscheidend vermogen van Houweling Architecten zijn doorvertaald in hun gehele communicatie. Met het gerealiseerde merkfundament weten potentiële opdrachtgevers waar de kracht van Houweling Architecten ligt en dat hun ontwerpen de verwachtingen overtreffen.
“Met het ontwikkelde merkfundament kunnen wij ook onze vernieuwde ambities realiseren”

over Houweling Architecten

Houweling Architecten ontwerpt fraaie, duurzame gebouwen waar mensen optimaal wonen, werken of recreëren. De ontwerpen van Houweling Architecten overtreffen verwachtingen en gaan voor het wow-effect. In de ontwerpen van Houweling Architecten vormen de wensen van opdrachtgevers het ontwerp, het gebouw én de sfeer. Zo creëeren ze innovatieve concepten en ontwerpen die inspelen op de veranderende behoeften en uitdagingen van onze samenleving.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.