Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Intellistore

De markt van e-commerce groeit. Maar in een tijd waarin bouwkosten stijgen en personeel schaars is, is uitbreiden voor deze bedrijven een uitdaging. Innovator Oscar van Buijtene, eigenaar van OBS Groep, ontwikkelde een alternatief: Intellistore. Een nieuw intelligent opslag- en orderpickingsysteem, waarmee bedrijven de efficiëntie en winstgevendheid van hun magazijn maximaliseren. Maar hoe introduceer je een nieuw merk in de markt? Dat vraagt om een ijzersterk merkfundament en een gerichte lanceringscampagne.

aanpak

We zijn gestart met strategische sessies met Oscar en zijn team. We trokken hen uit de waan van de dag, waarin ze bezig zijn met technologische vraagstukken. Deze sessies zetten het team op scherp om na te denken over het onderscheidende verhaal van Intellistore. Waar staan en gaan ze voor met dit innovatieve systeem? Wie is hun doelgroep en wat zijn de behoeften waar ze een oplossing voor bieden? Toen deze positionering stond, hebben we dit visueel doorvertaald. Bij een nieuw product als deze is, naast een website, ook een animatievideo en lanceringsplan belangrijk. Samen hebben we hun bedrijf en product in de markt gezet.

resultaat

Er is een merkfundament ontwikkeld waarmee Intellistore klaar is om de wereld te veroveren. Minimize space. Maximize performance. Zo luidt de alleszeggende merkbelofte. Met het merkfundament kunnen ze potentiële afnemers overtuigen van de kracht van Intellistore, nog voordat ze het systeem in het echt hebben gezien.

“Met het gerealiseerde merkfundament is Intellistore klaar om de wereld te veroveren.”

over Intellistore

Intellistore is een nieuw volledig geautomatiseerd opslag- en orderverwerkingssysteem. Een supercompact, snel, accuraat en kostenbesparend systeem dat de benodigde opslagruimte voor producten minimaliseert en orderpickingprestaties maximaliseert. Het systeem maakt bedrijven klaar voor de logistieke vraag van vandaag en morgen. Intellistore is onderdeel van de OBS Groep. De OBS groep bestaat uit: OBS Techniek, 247 Watersnijden, 247 Lasersnijden, OWM, CNC Verspanen en Artomation softwareprogrammering en engineering.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.