Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zichtbaar maken wat het fonds betekent voor marinepersoneel

Het Karel Doorman Fonds staat al sinds 1944 klaar voor marinepersoneel en hun dierbaren. Het is een organisatie met de mogelijkheid om veel mensen te helpen, mits zij hun verhaal zichtbaar maken voor deze mensen. Met een nieuwe website en huisstijl wil het Karel Doorman fonds hun diensten aan zoveel mogelijk mensen kenbaar maken en aanbieden. Zo kan het marinepersoneel en hun gezinsleden die steun wensen het fonds vinden en erachter komen wat het fonds voor hun kan betekenen. Daar waar officiële instanties aan de grens van hun mogelijkheden staan gaat het Karel Doormans fonds verder.

opdrachtgever

Karel Doorman Fonds

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

Aandacht en oprechte betrokkenheid, dat is de basis. We zijn ons gaan verdiepen in de klant, hun werkzaamheden, hun mensen en hun doelgroep. Het historische verhaal is aangevuld met de actualiteit en de diensten die het Karel Doorman fonds nu biedt. Dat verhaal is de basis geweest bij het opzetten van de website en de huisstijl. Hun verhaal sluit tekstueel en visueel naadloos op elkaar aan en wordt dankzij de website beschikbaar gesteld aan iedereen. Met de juiste dosis verbeeldingskracht is het verhaal tot leven gebracht.

resultaat

Een duidelijke en gedegen merkpositionering in beeld en tekst, met de mogelijkheid om verder te bouwen. De website kan gemakkelijk door de klant beheerd worden. Het is dat stukje ontzorgen waardoor de organisatie zich kan richten op hun doel; meer en nieuwe mensen steunen. Met de nieuwe website en huisstijl van het Karel Doorman Fonds hebben ze een centraal punt waar hun verhaal wordt verteld en de drempel voor de doelgroep laag is. Zo kunnen ze nog meer mensen steunen.

over Karel Doorman Fonds

Het Karel Doorman Fonds biedt financiële steun aan al het marinepersoneel en hun gezinsleden, daar waar officiële instanties aan de grens van hun mogelijkheden staan. Zowel individuen als organisaties kunnen bij het Karel Doorman Fonds terecht voor financiële steun. Ze ondersteunen projecten binnen de thema's individuele steun, herdenken, zorg, welzijn en onderzoek.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.