Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Rebranding van veredelaar en producent van planten

Het veredelen, vermeerderen en produceren van de mooiste planten zit bij KP Holland in de genen. Want met hun expertise van zowel het kweken als het veredelen van de producten Spathiphyllum, Kalanchoë en Curcuma nemen ze een unieke positie in binnen de markt. Om deze positie en de kracht van KP Holland nog sterker naar buiten toe te communiceren hebben we samen met KP Holland hun merkfundament gerealiseerd.

opdrachtgever

KP Holland

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

Samen met KP Holland hebben we hun bedrijf onder de loep genomen. We trokken ze uit de waan van de dag om gezamenlijk een merkfundament te bouwen via onze bewezen aanpak: 1. Merkpositionering, 2. Merkuitstraling, 3. Website. Stap voor stap hebben we hun merk nog scherper richting de doelgroep neergezet.

resultaat

KP Holland gaat altijd voor plant excellence. Dat is de merkbelofte die met de nieuwe merkpositionering is vastgelegd en KP Holland internationaal uitdraagt. Binnen de productgroepen Spathiphyllum, Kalanchoë, Curcuma en BeMini gaan ze altijd voor het hoogst haalbare. De producten van KP Holland komen pas op de markt nadat ze zich bewezen hebben in stabiliteit, uniformiteit, houdbaarheid en marktpotentie. Zo zijn kwekers en handelspartners verzekerd dat ze beschikken over een toonaangevend assortiment planten. Met de rebranding heeft KP Holland nu een nog sterker merkfundament waarmee ze hun doelstellingen kunnen bepalen.
"Met de rebranding van KP Holland hebben we een stevig fundament om voor marktleiderschap te gaan binnen onze gewassen."

Pim van der Knaap - Commercieel directeur

Pim van der Knaap - Commercieel directeur

over KP Holland

KP Holland is een wereldwijd opererende speler op het gebied van het veredelen, vermeerderen en produceren van onderscheidende plantenrassen binnen Spathiphyllum, Curcuma en Kalanchoë. Ook zijn ze de kweker van het merk BeMini, een groene miniplanten mix. Alle producten van KP Holland zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken, intensief getest en ze weten precies hoe de plant zich in de praktijk gedraagt. KP Holland gaat altijd voor het hoogste haalbare.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.