Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Nieuw merkfundament voor toonaangevende deurenproducent en -leverancier

Nadat de focus bij MeerDeur de afgelopen jaren lag op het ontwikkelen van hun producten en organisatie, was het nu tijd om hun merk sterker in de markt te positioneren. Reden om Vandeez in te schakelen. Samen met MeerDeur zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van een stevig merkfundament.

opdrachtgever

MeerDeur

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

Samen met MeerDeur hebben we hun bedrijf onder de loep genomen. We trokken ze uit de waan van de dag om gezamenlijk een merkfundament te bouwen via onze bewezen aanpak: 1. Merkpositionering, 2. Merkuitstraling, 3. Website. Met de merkpositionering gingen we samen op zoek naar de diepste motivatie van hun doelgroep en bepaalden we hoe MeerDeur nog scherper richting de doelgroep kon communiceren. Vervolgens creëren we een krachtige en herkenbare merkuitstraling met de restyling van hun bestaande huisstijl. Met de realisatie van de nieuwe website werden de nieuwe positionering en uitstraling zichtbaar voor de wereld. Met het nieuwe merkfundament kan MeerDeur hun ambities gaan realiseren.

resultaat

MeerDeur is als merk gepositioneerd als dé 'masters in doors'. Ze weten de behoeften van klanten altijd te vertalen naar deuren en automatisering van maximale meerwaarde. Meer duurzaamheid, performance, rendement en beleving. Minder onderhoud, zorgen en kosten. Bij MeerDeur mogen klanten meer verwachten. Met het gerealiseerde merkfundament, bestaande uit een scherpe merkpositionering, herkenbare merkuitstraling en doeltreffende website kan MeerDeur verder bouwen aan hun sterke merk. Wij zijn trots op de samenwerking met MeerDeur en de rebranding van hun merk.
“Met de rebranding kunnen wij nog beter uitdragen wie wij zijn, waar we voor staan en wat we te bieden hebben.”

Mitchell van der Meer - Operationeel manager

Mitchell van der Meer - Operationeel manager

over MeerDeur

MeerDeur adviseert, ontwerpt, produceert, monteert en onderhoudt (automatische) deuren voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van agro tot maakindustrie en van utiliteit tot retail. Met hun merken MeerDeur®, Speeddoor® en Gatemaster® beschikken ze altijd over de beste deuren en deuraandrijvingen voor elke situatie en wens.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.