Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Van twee bouwbedrijven één sterk merk maken

Per 1 januari 2023 fuseren Aannemersbedrijf Hoogerbrugge en Aannemersbedrijf Schotte tot één organisatie. De twee gerenommeerde bouwbedrijven gaan samen verder onder de naam: Schotte Hoogerbrugge. Als strategisch- en creatief partner heeft Vandeez samen met Hoogerbrugge en Schotte hun twee bouwbedrijven tot één sterk merk gemaakt.

opdrachtgever

Schotte Hoogerbrugge

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

Met de directie van Hoogerbrugge en Schotte hebben we de identiteit en ambities van beide organisaties in kaart gebracht. Gezamenlijk beschikt Schotte Hoogerbrugge over bijna 200 jaar aan ervaring in nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Voldoende input voor een scherpe en gezamenlijke positionering voor de toekomst. De nieuwe positionering is vervolgens doorvertaald naar een nieuwe bedrijfsnaam en herkenbare merkuitstraling. Ook is er een nieuwe doelgerichte website ontwikkeld en zijn alle communicatiemiddelen rondom de aankondiging van de fusie gerealiseerd.

resultaat

Schotte Hoogerbrugge is als merk geïntroduceerd als dé betrokken partner in de bouw. De expertises en het werkgebied van beide bouwbedrijven vullen elkaar perfect aan, waardoor ze een sterk fundament leggen voor de toekomst. Met het gerealiseerde merkfundament, bestaande uit een scherpe merkpositionering, herkenbare merkuitstraling en doeltreffende website kan Schotte Hoogerbrugge verder bouwen aan hun sterke merk. Wij zijn trots op de mooie samenwerking en de geslaagde introductie van Schotte Hoogerbrugge.
“Met het gerealiseerde merkfundament kunnen we samen optimaal aan de toekomst bouwen.”

Nina Hoogerbrugge & Suzanne Schotte - Directie

Nina Hoogerbrugge & Suzanne Schotte - Directie

over Schotte Hoogerbrugge

Schotte Hoogerbrugge is een gerenommeerd bouwbedrijf uit de regio Oostland (Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland). Met Schotte Hoogerbrugge als aannemer zijn opdrachtgevers verzekerd van een optimaal bouwproces en een kwalitatief en duurzaam eindresultaat. Schotte Hoogerbrugge is dé betrokken partner in de bouw.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.