Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Van lokale slagerij naar een nationaal merk

Als ‘Slagerij Met Ster’ behoort Slagerij Aad van Eijk tot de beste slagers van Nederland. Na 50 jaar met passie het slagersvak te hebben uitgeoefend heeft Aad de slagerij overgedragen aan zijn kinderen. Dochter Carla en zoon Walter hebben de ambachtelijkheid met trots voort gezet. Zij benaderden Vandeez met de uitdaging hoe je van lokale slagerij naar een nationaal merk gaat. Dit vraagt om het benutten van kansen en investeren in het merk.

opdrachtgever

Slagerij Aad van Eijk

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website
  • merkactivatie

aanpak

Slagerij Aad van Eijk heeft het altijd belangrijk gevonden mensen bewust te maken van wat ze eten. Hun eigen vee heeft een goed leven gehad in alle rust en ruimte en dat proef je terug in het vlees. Maar hoe krijg je de pure producten van de slagerij bij zo veel mogelijk mensen? Allereerst is hiervoor het verhaal van Slagerij Aad van Eijk samengebracht in een merkstrategie en vernieuwde huisstijl. Vervolgens is een nieuwe website opgezet die verder gaat dan alleen het visitekaartje van de lokale slagerij.

resultaat

Een uniek concept. Naast ambachtelijk vlees uit hun winkel biedt Slagerij Aad van Eijk hun klanten nu een unieke webshop-ervaring op hun website. Alle pure producten kunnen in heel Nederland thuisbezorgd worden. Verder inspireren ze klanten met recepten uit eigen keuken. Bieden ze een volledige cateringservice. En geven ze hun kennis van het vak door via diverse workshops. Met campagnes en het continu uitbouwen van het merk blijft Slagerij Aad van Eijk groeien. Hun merk is inmiddels meer dan een naam, het vertegenwoordigd een waarde op de balans.
"We zijn trots op ons familiebedrijf en ons verhaal. Dat kunnen we nu veel duidelijker in de markt zetten met de juiste aanpak en de juiste tools"

Carla van Eijk - Eigenaar

Carla van Eijk - Eigenaar

over Slagerij Aad van Eijk

Slagerij Aad van Eijk is een 'Slager met Ster' en behoort tot de beste slagers van Nederland. De herkomst van het vlees is erg belangrijk voor Slagerij Aad van Eijk. Ze bieden kwaliteit door ambachtelijkheid en dat proef je. Pure producten, vlees van eigen vee. Zo dragen ze bij aan een bewust en gezond eetpatroon van hun klanten. De pure producten van Slagerij Aad van Eijk zijn naast de winkel in Voorschoten ook eenvoudig te bestellen in hun webshop.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.