Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Van Deelen Liften als merk naar nieuwe hoogtes

Sinds 1991 is Van Deelen Liften uitgegroeid tot een belangrijke speler in liftonderhoud en -renovatie in de regio Rotterdam en Den Haag. Met toewijding zorgen ze voor betere liftprestaties en tevreden liftgebruikers. Maar wanneer je zo'n prachtig verhaal te vertellen hebt, is het ook belangrijk om dit op de juiste manier te delen. Vandeez en Van Deelen Liften hebben de handen ineengeslagen voor een rebranding, met als doel een frisse uitstraling, het aantrekken van talent en het merk klaarmaken voor de toekomst.

opdrachtgever

Van Deelen Liften

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

We zijn gestart met de merkpositionering, waar we met strategische sessies en interviews met medewerkers en klanten tot de kern van hun verhaal kwamen. De missie "Elke verdieping voor iedereen bereikbaar houden" en de belofte "Zekerheid op elke verdieping" weerspiegelen de toewijding van Van Deelen Liften aan betrouwbare liftprestaties. Met Van Deelen Liften als partner bereikt oma moeiteloos de bovenste verdieping, hoeven zware boodschappen niet met de trap omhoog en bereiken mensen altijd zorgeloos hun bestemming. Van Deelen Liften onderscheidt zich door aandacht en betere liftprestaties.

De merkuitstraling van Van Deelen Liften onderging een eigentijds redesign met behoud van de herkenbare blauwe en rode kleuren. De omhoog en omlaag pijlen in het nieuwe logo symboliseren zowel de beweging van liften als de toewijding om klanttevredenheid naar nieuwe hoogtes te tillen. Naast het logo en de huisstijl is ook de fotografie vernieuwd, en hebben we verschillende merkuitingen gerealiseerd.

De rebranding komt tot leven op de vernieuwde website, waar niet alleen het juiste verhaal aan klanten wordt verteld, maar ook nieuw talent wordt aangetrokken. De website vertelt waar Van Deelen Liften voor staat, geeft inzicht in hun diensten en presenteert tastbare resultaten van hun werk. Potentiële klanten worden overtuigd van de expertise van Van Deelen Liften, en potentiële medewerkers zien een persoonlijk familiebedrijf waar ze graag bij willen werken.

resultaat

Met de rebranding is Van Deelen Liften klaar voor de toekomst. Ze beschikken niet alleen over het juiste verhaal, maar ook over de juiste uitstraling en de benodigde tools om dit krachtig te communiceren. Het is een inspirerende samenwerking geweest met een eindresultaat waar iedereen terecht trots op mag zijn.
Visitekaartje Van Deelen Liften
Visitekaartje Van Deelen Liften
Fotografie Van Deelen Liften
Over Van Deelen Liften
Fotografie Van Deelen Liften
Over Van Deelen Liften
"Met de nieuwe uitstraling en website brengen we ons verhaal krachtiger over en trekken we het juiste talent aan."

Bjorn van Lingen - Planner / werkvoorbereider

Bjorn van Lingen - Planner / werkvoorbereider

Fotografie Van Deelen Liften
Fotografie Van Deelen Liften
Fotografie Van Deelen Liften
Fotografie Van Deelen Liften
Fotografie Van Deelen Liften
Mobiele website Photography Van Deelen Liften
Quote Van Deelen Liften

over Van Deelen Liften

Met preventief onderhoud, tijdige renovatie en snelle service garandeert Van Deelen Liften dat de liften van hun klanten goed functioneren, veilig zijn en een optimale gebruikerservaring bieden. Van Deelen Liften maakt van een goed werkende lift een vanzelfsprekendheid en staat bekend als dé betrouwbare partner in de regio Rotterdam en Den Haag.

zij gingen jou voor

Weten hoe wij ambitieuze merken helpen groeien?
Niets geeft het beter weer dan ons recente werk.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.