Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zichtbaarheid vergroten van bouwbedrijf met sterk merkverhaal

Waaijerbouw is aannemer en projectontwikkelaar in de woningbouw en utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een stevig netwerk bestaande uit persoonlijke relaties van de voormalig directeur. Maar deze directeur gaat met pensioen en de markt ontwikkelt zich razendsnel. Het bedrijf wil wendbaar zijn, online op de kaart staan en voorbereid zijn op de toekomst. Zelfstandig verder bouwen en leads genereren. Voor continuïteit van het bedrijf is het belangrijk de zichtbaarheid te vergroten met een eenduidig en sterk merkverhaal.

opdrachtgever

Waaijerbouw

diensten

  • merkpositionering
  • merkuitstraling
  • website

aanpak

Voordat we aan het design begonnen zijn we eerst tot de kern gekomen van waar Waaijerbouw voor staat en gaat. Wie zijn ze, hoe ziet hun markt eruit en hoe spelen ze daarop in? Met behulp van research, interviews en strategische sessies hebben we samen de identiteit bepaald en het speelveld in kaart gebracht. Van daaruit hebben we een aansluitende merkboodschap geformuleerd die duidt dat ze altijd handelen vanuit totaalbelang. Dit hebben we doorvertaald naar de website in beeld en tekst, zodat de juiste doelgroep aanhaakt bij hun identiteit.

resultaat

Waaijerbouw beschikt nu over een sterke positionering van hun merk. Dit biedt niet alleen bewustzijn van het eigen DNA, maar ook interne sturing vanuit hun onderscheidende kracht. Deze positionering wordt o.a. naar buiten gebracht met een nieuwe, gebruiksvriendelijke website. Een website die helemaal in lijn is met hun merkverhaal en zo vertrouwen uitstraalt naar potentiële klanten. Van hieruit kunnen ze zelfstandig verder bouwen aan hun merk én hun doelstellingen.
"Samen hebben we een sterke basis neergezet van waaruit we vol vertrouwen verder kunnen bouwen aan onze toekomst."

Bart Waayer & Ben van Wijngaarden - Directie

Bart Waayer & Ben van Wijngaarden - Directie

over Waaijerbouw

Waaijerbouw is in 1958 opgericht door Wim Waaijer senior. Door de jaren heen is Waaijerbouw uitgegroeid tot een ervaren aannemingsbedrijf dat zowel kleine als grote bouwprojecten realiseert in woningbouw, utiliteitsbouw en transformatieprojecten. In 2016 is het stokje overgedragen aan Bart Waayer en Ben van Wijngaarden. Zij zetten het realiseren van projecten in de toekomst voort met de kwaliteit en toewijding van weleer, maar met de technieken en inzichten van vandaag.

zij gingen jou voor

Weten hoe wij ambitieuze merken helpen groeien?
Niets geeft het beter weer dan ons recente werk.

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.