Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

diensten om een sterk merk te creëren

Stap voor stap bouwen aan je merk? Met onze diensten creëren we samen met jou een sterk merkfundament, waarmee jij je ambities gaat realiseren.

merkstrategie

Wil je de juiste plek claimen in het hoofd en het hart van mensen? Met een merkstrategie vertel je waar jouw organisatie voor staat, waar het naartoe gaat en hoe jouw merk zich kan onderscheiden van concurrenten. Samen met jou maken we strategische keuzes die helpen jouw ambities te realiseren.

merkuitstraling

Hoe presenteert jouw merk zich? Waaraan kun je jouw merk herkennen? Een krachtige merkuitstraling zorgt voor herkenning en voorkeur bij jouw doelgroep. Herhaling is hierbij de sleutel. Eén consistente uitstraling: van kleurgebruik tot typografie en van logo tot beeldtaal.

website

Iedereen wil een website met een onderscheidend verhaal waarin de doelgroep zich herkent. Een website die goed vindbaar is, uitstraalt wie jullie zijn en uiteraard goed werkt op elk apparaat. Een website waar iedereen trots op is. Samen ontwikkelen we een website tot op de pixel doordacht.

merkactivatie

Jouw merk tot leven brengen bij je doelgroep? Met merkactivatie geven we jouw merk een boost. Samen brengen we focus aan in jouw marketingactiviteiten en bereiken we jouw doelen.

over Vandeez

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van merken te vergroten. Stap voor stap bouwen we samen aan jouw sterke merk.

wij werken voor

Wil jij ook een sterk merk?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.