Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

je merk tot leven brengen met merkactivatie

Jouw merk tot leven brengen bij je doelgroep? Met merkactivatie geven we jouw merk een boost. Of het nu een bestaand of nieuw merk is. We denken graag mee over de ideale merkactivatie voor jouw merk, product of dienst. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

marketingplan

Een goed doordacht marketingplan is essentieel voor elk bedrijf. Met een marketingplan leggen we vast wat en wie je wilt bereiken, wat en wanneer je gaat communiceren en via welke kanalen je dit doet.

contentplan

Video's, blogs, social media, website. Je wilt alles wel gebruiken om je boodschap over te brengen. Maar welke content deel je nu wanneer en via welk middel? En welk effect heeft dit?  Met een contentplan zorgen we dat jij een loyaal publiek kunt vinden, binden en activeren.

campagne concepten

Wil jij een product lanceren, een merk in de markt zetten of de betrokkenheid van je doelgroep vergroten? Of misschien heb je een ander doel? Met creatieve campagne concepten zorgen we voor impact.

employer branding

Wil jij de juiste mensen behouden en aantrekken? In de huidige competitieve arbeidsmarkt is een sterk werkgeversmerk van cruciaal belang. Met employer branding helpen wij jouw merk het juiste verhaal uit te dragen om de juiste talenten te bereiken.

communicatieplan

Wil jij een gestructureerde aanpak om veranderingen met succes te communiceren en een sterke verbinding met alle stakeholders, zowel intern als extern te behouden? Samen met jou realiseren we een passend communicatieplan.

over Vandeez

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van merken te vergroten. Stap voor stap bouwen we samen aan jouw sterke merk.

wij werken voor

Jouw merk activeren?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.