Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

merkcreatie: de introductie van een nieuw merk of product

Wil jij een nieuw merk of product introduceren? We bieden inzichten en advies om tot weloverwogen beslissingen te komen. Van strategie en naamgeving tot uitstraling en lancering. Samen creëren we een merk met impact.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

nieuw merk met impact

Wij begrijpen we dat het creëren en introduceren van een nieuw merk een complexe en strategische onderneming is. Het is niet alleen een kwestie van een pakkende naam en een mooi logo bedenken; het draait om het creëren van een merk die jouw doelgroep aanspreekt, de juiste snaar raakt in de markt en waarmee jij jouw doelen gaat realiseren.
Of je nu een start-up bent die een indrukwekkende entree wil maken of een bestaand bedrijf dat een nieuw merk introduceert, wij staan voor je klaar om een merk te creëren met impact. 

een nieuw merk in 3 stappen

strategie & naamgeving

We beginnen met een grondige analyse van jouw doelen, waarden en doelgroep. Wat wil je bereiken met je nieuwe merk? Welke waarden wil je overbrengen? Wie is je ideale klant? Samen bepalen we de strategie en naam van jouw nieuwe merk.

unieke merkuitstraling

Vervolgens duiken we in het creatieve proces. Ons team staat klaar om een unieke merkuitstraling voor je te ontwikkelen. Dit omvat niet alleen het ontwerpen van een aansprekend logo en een herkenbare huisstijl, maar ook het gebruik van de juiste beeldtaal. 

lancering nieuw merk

Samen bepalen we hoe jouw merk in de markt geïntroduceerd wordt. Met een doordacht communicatieplan zorgen we dat alle stakeholders geïnformeerd worden en jouw nieuwe merk een blijvende indruk achterlaat.

meer informatie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze specialisten.
Ongeldige invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer

over Vandeez

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van merken te vergroten.

wij werken voor

Een sterk nieuw merk creëren?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.