Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

een website ontwikkelen die impact maakt?

Elke organisatie wil een website die goed vindbaar is, de juiste uitstraling heeft en goed werkt op elk apparaat. Een website waar iedereen trots op is. Samen ontwikkelen we een website tot op de pixel doordacht.

website insights

Welke rol speelt de website in jouw strategische doelen? Hoe gebruikt je doelgroep de website? Is de techniek, UX en content passend? Met website insights leveren wij inzichten om bestaande websites te verbeteren of een nieuwe te realiseren.

webdesign

Kunnen jouw bezoekers makkelijk navigeren en is je inhoud duidelijk en makkelijk te begrijpen? Webdesign is meer dan smaak; het is een doordachte weergave van jouw merk en toegevoegde waarde.

webdevelopment

Onze webdevelopers ontwikkelen een website met jouw doelen en doelgroep voor ogen. Een gebruiksvriendelijke website die aan de hoogste standaarden voldoet. Een website die tot op de pixel doordacht is.

website content

Communiceer jij duidelijk naar al je doelgroepen? Weet je precies wat hun behoefte is? Wat vertel je als je potentiele klanten wilt inspireren, je stakeholders wilt informeren of nieuwe medewerkers wilt motiveren? Maak jouw website content zo relevant mogelijk.

hosting & support

Je website is live en nu? Je wilt je geen zorgen maken om de beschikbaarheid, updates en snelheid. Onze developers hebben jarenlange ervaring met website support en onderhoud voor diverse bedrijven. Met Vandeez kun je vertrouwen op optimale websiteprestaties.

over Vandeez

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van merken te vergroten. Stap voor stap bouwen we samen aan jouw sterke merk.

wij werken voor

Wil jij een website die impact maakt?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.