Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

optimale websiteprestaties met support en onderhoud op maat

Je website is live en nu? Je wil je geen zorgen maken over de beschikbaarheid, updates en snelheid. Natuurlijk wil je een partner die je helpt met een betrouwbare website die snel en veilig is. Onze developers hebben jarenlange ervaring met website support en onderhoud voor diverse bedrijven. Met Vandeez kun je vertrouwen op optimale websiteprestaties.
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

snel, betrouwbaar en veilig

Elke website is uniek en heeft support en onderhoud op maat nodig. Onze developers hebben jarenlange ervaring op het gebied van hosten en onderhouden van verschillende websites voor B2C en B2B bedrijven in uiteenlopende sectoren. Klanten zien in Vandeez een proactieve partner voor de lange termijn. Onze experts weten wat jouw website nodig heeft om betrouwbaar, snel en veilig te functioneren.

Het heeft voordelen om de hosting af te nemen bij de partij die ook je website bouwt. Niet alleen in prijs en technische specificaties, het vereenvoudigt ook het beheer en wijzigingen zijn makkelijker door te voeren. 

wat wij bieden

dedicated support

Ons toegewijde supportteam staat klaar om je te helpen. Of het nu gaat om technische vragen, problemen met de website of het verkennen van nieuwe mogelijkheden, wij bieden snelle en effectieve ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van een strippenkaart.

proactief onderhoud

Een succesvolle website vereist regelmatig onderhoud. Wij nemen proactief maatregelen om jouw website up-to-date te houden, inclusief beveiligingspatches, software-updates en functionele verbeteringen.

betrouwbare hosting

Onze hostinginfrastructuur is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw website, wat resulteert in een snelle, veilige online ervaring voor jou en je bezoekers.

meer informatie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze specialisten.
Ongeldige invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer

over Vandeez

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van merken te vergroten.

wij werken voor

Betrouwbare hosting en support?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.