Onze werkwijze

Werkwijze

De mensen die bij ons werken denken in plaatjes, zijn praktisch en hebben altijd het gewenste doel voor ogen. Dit team tikt de hele dag door over en weer. Gewoon omdat dat het snelst schakelt. Een plaatje bij een artikel, ontwerp voor een Facebook campagne, schets voor een site, tekst voor een folder, stukje code voor een mailing of beetje budget voor Google Adwords.

Snel schakelen

We begrijpen als geen ander dat directies en beslissers ongeduldig zijn en snel voorbeelden willen zien. We maken plannen, maar houden het simpel in onze besprekingen. We zitten graag regelmatig met je aan tafel, maar liefst zo kort mogelijk.

Doelstellingen behalen

Met deze aanpak zetten we nationale en lokale bedrijven in de markt. We schuiven aan tafel als jullie van koers willen veranderen of marktaandeel willen veroveren. Samen met jullie smeden we plannetjes en zetten deze om in concrete en haalbare doelen.

Zo zorgen we voor rendement

Stap voor stap maken we jullie effectieve strategie, gevolgd door een ijzersterk concept, doeltreffende creatie en een slimme inzet van middelen. Voor een succesvolle aanpak gaan we als volgt te werk:

Inzicht

nulmeting op basis van data en onderzoek

Werkwijze inzicht

Strategie

brainstorm, advies en plan

Werkwijze strategie

Creatie

concept, ontwerp, tekst, fotografie en illustratie

Werkwijze strategie

Realisatie

productie van online- en offline communicatiemiddelen

Werkwijze strategie

Rendement

uitvoeren, bewaken, optimaliseren en bijsturen

Werkwijze strategie

De ideale marketeer

Wij zijn jullie ideale marketeer. Ja die ene waarvoor je al jaren naar op zoek bent. Je kan kiezen hoe je wilt werken. Per opdracht, of gewoon het hele jaar door, alsof we bij je in dienst zijn.

  • Projectmatig: elke opdracht vliegen we los aan en stellen het juiste team samen op basis van de briefing.
  • Continu: Jouw ideale (online) marketeer samengesteld uit onze specialisten. Vanaf 8 uur per week

Lees meer over de ideale marketeer

Een sterk merk bouw je samen

Het belangrijkste is de wisselwerking met de opdrachtgevers: begrijpen wat jullie drijfveren zijn en die van jullie klanten. Dat vraagt om research, inlevingsvermogen en vooral interactie met de opdrachtgever. Energiek, slagvaardig en doelgericht; dat is het team van Vandeez.

Eens verder praten?

Bel onderstaand nummer en vraag naar Christy of vul het formulier in.

015 20 28 020