Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vandeez realiseert rebranding Intertoys

Intertoys is de grootste speelgoedwinkelketen van Nederland en geen onbekend terrein voor onze directeur Christy. Van 2005 tot 2009 was ze als Hoofd Creatie verantwoordelijk voor de branding van Intertoys. Toen Intertoys winkeloperatie directeur Stephan Buffing onlangs de ‘Go Play’ winkeluitstraling nog beter tot uiting wilde brengen in de winkels dacht hij meteen aan Vandeez.

 • 2 minuten
 • 06 mei 2022
 • Christy van der Sman

De nieuwe merkpositionering ‘Go Play’ was reeds ontwikkeld. Intertoys was nu op zoek naar eigenheid in de merkuitstraling die de nieuwe merkpositionering wist door te vertalen naar de winkelformule, tassen, pakpapier, folders, posters, website en HR-middelen. De briefing: “Spelen is het leukste wat er is! Dat willen we terugzien in onze merkuitstraling.”

 

houweling kiest opnieuw voor vandeez

V.l.n.r.: Christy, Aad, Stephan, Dennis.

 

"Intertoys gaat met enorm veel enthousiasme en energie de toekomst tegemoet. Na een bewogen periode wordt het merk nieuw leven ingeblazen. Ze hebben een sterke kern en weten waar ze naartoe willen met hun merk." Aldus Christy.


Stephan Buffing, directeur winkeloperatie Intertoys: "Christy heeft een scherp oog en signaleerde snel waar onze verbeterpunten lagen. Met haar aanstekelijke enthousiasme en pragmatische instelling begreep ze al snel wat we bedoelden en hoe de vertaalslag te maken. Offline en online."
 

Inmiddels is de nieuwe uitstraling te zien in Intertoys Apeldoorn, Zeist, Almelo en staan er reeds diverse nieuwe winkels op de agenda voor 2022. De merkuitingen op tassen, pakpapier en website worden gefaseerd doorgevoerd. Ook het distributiecentrum en hoofdkantoor worden in de nieuwe look and feel gerestyled. De uniforme uitstraling staat en de eerste reacties vanuit de directie, medewerkers, franchisenemers en consumenten zijn heel positief.

Benieuwd naar de hele case? Bekijk ons werk voor Intertoys.

 

amazing brands. proud people.

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van merken te vergroten.

Wil jij ook een
sterk merk?

Neem vandaag nog contact op.

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons

 • Laan van Ambacht 15
  2631 RJ Nootdorp
  015 - 202 8020
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volg ons