Skip to main content

Kom in contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

merkstrategie: claim de juiste plek

Wil je de juiste plek claimen in het hoofd en het hart van mensen? Met een merkstrategie vertel je waar jouw organisatie voor staat, waar het naartoe gaat en hoe jouw merk zich kan onderscheiden van concurrenten. Samen met jou maken we strategische keuzes die helpen jouw ambities te realiseren.

merkpositionering

Waar sta en ga je voor? Waarom moeten klanten voor jouw organisatie kiezen? Hoe val jij op tussen andere spelers in jouw markt? Claim je unieke positie met een scherpe merkpositionering.

merkarchitectuur

Heb je meerdere producten of merken in je portfolio? Dan is het essentieel om de onderlinge samenhang van de merken vast te stellen, oftewel de merkarchitectuur te bepalen.

merkcreatie

Wil jij een nieuw merk of product introduceren? We bieden inzichten en advies om tot weloverwogen beslissingen te komen. Van strategie en naamgeving tot uitstraling en lancering. Samen creëren we een merk met impact.

merkkompas sessie

Waarom moeten klanten voor jouw organisatie kiezen? Hoe maak je jouw merk onderscheidend? En hoe breng je focus aan in jouw marketingactiviteiten? Tijdens een interactieve 1-daagse sessie wordt jouw marketing koers concreet.

merkreview

Waar staat jouw merk ten opzichte van de concurrentie? Met een merkreviewsessie duiken we in de prestaties van je merk en bieden we concrete aanbevelingen en actiepunten om met jouw marketingactiviteiten jouw doelen te realiseren.

over Vandeez

Als creative agency combineren wij strategie, design en online om de waarde en impact van merken te vergroten. Stap voor stap bouwen we samen aan jouw sterke merk.

wij werken voor

Jouw ambities realiseren?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.